Način plaćanja

Plaćanje se isključivo vrši pouzećem.

Naručivanje

  • Ukoliko Vaša narudzbina bude evidentirana do 14h radnim danima od ponedeljka do petka (ovo pravilo ne važi vikendom) naručena roba kurirskom službom krećeka Vama istog dana i očekivani rok isporuke je max 48 sati, odnosno 24h u većini slučajeva.
    Ukoliko je narudzbina evidentirana nakon 14h naručena chiefessays.net roba kurirskom službom krećeka Vama u toku sutrašnjeg dana i očekivani rok isporuke je do 72h. Sve narudžbine koje su naručene u toku vikenda biće poslate u ponedeljak.
  • TELEFONOM – pozovite broj 065/657-44-44 (radnim danima 08:00-16:00) Potrebno je da imate e-mail adresu na koju ćete nakon izdiktirane porudžbenice operateru dobiti povratnu informaciju u kojoj će biti navedeni svi detalji vaše porudžbenice.
  • SMS-om-pošaljite poruku na broj 065/657-44-44 u kojoj ćete navesti: šifru artikla koji želite da poručite, ime i prezime, adresu isporuke, e-mail adresu. Potrvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS-om na broj sa kog je poslata poruka, osim ako u samoj poruci ne naglasite da želite da ide na vašu e-mail adresu.

Opis proizvoda

Expreskupovina će pokušati da sve artikle iz ponude opiše na najtačniji način. Expreskupovina ipak ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda u potpunosti https://essaywriterusa.com tačni i bez grešaka. Ukoliko kupljeni proizvod ne odgovara opisu proizvoda možete da ga vratite i mi ćemo vam vratiti novac.

Cena

Sve navedene cene na sajtu su sa izraženim PDVom. Ukoliko kupac poruči robu, a u međuvremenu se promeni cena tog proizvoda Expreskupovina će prihvatiti cenu koja je bila u vremenu kreiranja porudžbenice.